Νέο σήμα, νέα πρόσωπα, νέες ιδέες.!

kyriarhos_polos

Ο Σπύρος Καραβάς και η παράταξη του Ορίζοντες Δημιουργίας, ανανεώνονται σε όλα τα επίπεδα και μπαίνουν στην τελική ευθεία των δημοτικών εκλογών.

Το νέο σήμα που παρουσίασε χθες η παράταξη Δημιουργίας σύμφωνα με τους ανθρώπους της δίνει το μήνυμα της ενεργής Συμπαράταξης των δυνάμεων που θεωρούν επιβεβλημένη την αλλαγή στην δημοτική εξουσία.

Οι αθρόες προσχωρήσεις στελεχών ηλικιακά και αυτοδιοικητικά νέων, από άλλες παρατάξεις. , δημιούργησαν την ανάγκη για αλλαγή του σήματος για να εκφραστεί τόσο η νέα δυναμική όσο και η ενότητα που προκύπτει από την συμπόρευση των δυνάμεων.

Ουσιαστικά δημιουργείται μία νέα μεγάλη αυτοδιοικητική παράταξη, η οποία διεκδικεί τον δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης με πολύ σοβαρές αξιώσεις, αλλά και την προοπτική να πετύχει τους στόχους της την επόμενη ημέρα.

Η επένδυση του Σπύρου Καραβά σε νέους, δημιουργεί αέρα φρεσκάδας σε ένα σύστημα που τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, ανακυκλώνει τα ίδια πρόσωπα και σχεδόν στους ίδιους ρόλους. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την κόπωση των πολιτών, οι οποίοι απογοητευμένοι δεν ασχολούνται με τον δήμο τους.

Ο επικεφαλής των Οριζόντων Δημιουργίας, έχει έτοιμο να παρουσιάσει ένα καινοτόμο πρόγραμμα ανάπτυξης, το οποίο όπως είναι λογικό, πρέπει να υποστηριχθεί από στελέχη που το καταλαβαίνουν, το πιστεύουν και θα το υλοποιήσουν όταν έρθει η ώρα.

Αυτό ακριβώς σηματοδοτεί το νέο λογότυπο του συνδυασμού και ταυτόχρονα βγάζει προς τα έξω την δυναμική που ήδη αναπτύσσεται και στο Ξυλόκαστρο και στην Ευρωστίνη.

Η προς όλες τις κατευθύνσεις διεύρυνση που μεθοδικά επιχειρεί ο κ.Καραβάς, έχει διαμορφώσει και ένα νέο πολιτικό περιβάλλον, το οποίο λειτουργεί σχεδόν αποτρεπτικά για άλλες κινήσεις ή σχέδια.

Πρέπει να σημειώσουμε γιατί είναι σημαντικό ότι κοντά του ο Σπύρος Καραβάς, έχει πλέον και κοινωνικά στελέχη τα οποία, κρατούσαν αποστάσεις και από τον ίδιο και από τον συνδυασμό και τα οποία στελέχη έχουν ισχυρό έρεισμα στις τοπικές κοινωνίες τους.

Επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, η ανάδειξη των Οριζόντων Δημιουργίας σε κυρίαρχο αυτή την στιγμή πόλο είναι αποτέλεσμα της συνεπούς πολιτικής στάσης που κράτησε ο Πολιτικός Μηχανικός και οι δημοτικοί του σύμβουλοι όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Αυτό σημαίνει ότι δεν αναλώθηκαν σε αντιπαραθέσεις προσωπικού επιπέδου αλλά επεδίωξαν αυτοδιοικητική αντιπαράθεση με τον δήμαρχο κ.Τσιώτο και προγραμματική σύνθεση με τα στελέχη των άλλων παρατάξεων, κάτι που είναι και μονόδρομος αν θέλει κάποιος να αναδείξει τις ιδέες του σε πρωταγωνιστικές και κυρίαρχες.

Πηγή: «https://www.facebook.com/CorintosCity»

SHARE